Trustly tar chef från konkurrent – ska erövra Tyskland

Kommer närmast från Klarna.

Det svenska fintechföretaget Trustly har som mål att erbjuda snabba, enkla och säkra onlinebetalningar. Nu ska företaget växa ytterligare i Tyskland och DACH-regionen och för det rekryteras nu Hans Hoffmann, som närmast kommer ifrån betalbolaget Klarna, där han var internationell säljchef hos det tyska dotterföretaget Sofort.

Hans Hoffmann blir nu General Manager för Trustly i Tyskland och ska ta hand om den tillströmning av kunder som tydligen sker i DACH-regionen för betalbolaget.

Annons
Annons

- Då vi har en snabb tillströmning av kunder i Tyskland är vi väldigt nöjda över att ha Hans ombord. Hans gedigna erfarenhet, djupa kunskap om den tyskspråkiga marknaden och hans breda nätverk kommer vara en stor tillgång för Trustly när vi växer både i Tyskland och resten av DACH-regionen, säger Oscar Berglund, vd för Trustly, i ett pressmeddelande.

"Driva på sin e-handelsverksamhet"

Hans Hoffmann kommer att leda företagets kontor i Köln och planen är alltså att expandera verksamheten i regionen.

- Jag är väldigt glad över att ha börjat på Trustly och jag ser fram emot att utöka den internationella verksamheten med nya partnerskap i Tyskland och Österrike. Trustlys innovativa metod för direktbanksbetalningar har gjort att man nu är i en utmärkt position att hjälpa både nationella och internationella företag i Tyskland och Österrike att driva på sin e-handelsverksamhet rejält, säger Hans Hoffmann.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!