Två nya handelsproffs till Nellys styrelse

"Besitter lång erfarenhet av mode och digital marknadsföring".

Nelly, som nyligen stärkte upp med både en permanent vd och en ny inköpschef, har nu gjort ännu ett drag på rekryteringsfronten.

LÄS ÄVEN: Hon lämnar KappAhl för nytt toppjobb hos Nelly

Annons
Annons

Det handlar om Louise Nyhlén, i dag är vice vd på LeoVegas, och Maj-La Pizzeli, bland annat medgrundare av ATP Atelier, som nu tar plats i bolagets styrelse.

Ett steg mot att göra Nelly till eget bolag

Tillsammans förväntas de tillföra ett starkt kunnande inom bbåde marknadsföring och mode.

- Vi förstärker nu styrelsen som ett steg i processen att göra Nelly till ett självständigt bolag. Qliro Group utvärderar sedan i somras en börsnotering eller en avyttring av Nelly. Nelly är ett av Nordens starkaste varumärken för mode på nätet, säger Marcus Lindqvist, vd och koncernchef för Qliro Group, i ett pressmeddelande.

Innan sin tid som vice vd för LeoVegas, arbetade Louise Nyhlén som CMO på företaget. Hon ska under sin tid på företaget ha byggt upp en "snabbväxande och effektiv marknads- och kundanskaffningsorganisation".

Maj-La Pizzeli har under sin karriär arbetat för en lång rad modeföretag, som till exempel Filippa K - där hon hade rollen som Product Director. Maj-La Pizzeli är också grundare av HOW Fashion Industry AB och styrelsemedlem i Stutterheim Raincoats samt Association of Swedish Fashion Brands.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!