Unifauns VD kliver av efter 12 år på tronen

"Mycket stolt över vad vi har åstadkommit".

Det är många e-handlare som använder TA-systemet Unifaun, som hjälper till att koppla ihop fraktbolagen med nätbutiken. Nu meddelar Unifaun att deras vd Martin Randel kliver av efter att ha lett bolaget i snart 12 år.

- Jag är mycket stolt över vad vi har åstadkommit under mina snart 12 år som vd på Unifaun. Vi står idag starkare än någonsin och det är därför med stort förtroende jag lämnar över till vår nya vd, säger Martin Randel i ett pressmeddelande.

Annons

Martin Randel ska ha byggt upp Unifaun från ett startup-företag till en europeisk marknadsledare med över 100 000 kunder i 75 länder. Företaget har idag 160 anställda i Sverige, Finland, Danmark, Norge och Polen.

"Ett fantastiskt bolag"

Randels ersättare blir Leif Bohlin som närmast kommer från en position som vd för bolaget eBuilder. Han ska ha en "djup erfarenhet" från ledande befattningar inom Supply Chain och SaaS-lösningar.

- Unifaun är ett fantastiskt bolag som framgångsrikt har kombinerat tillväxt och innovation på en marknad där det händer oerhört mycket just nu. Det är väldigt inspirerande att ta vid som vd vid just den här tidpunkten, säger Leif Bohlin.

Martin Randell kommer att fortsätta arbeta med strategiska frågor i bolaget genom sin post i styrelsen.

Annons