Bamba.se är en av Årets E-handlare 2011

I tretton olika kategorier har Pricerunner utsett Årets e-handlare 2011. Detta utval har baserats på deras användares recensioner. Totalt handlar det om ca 26 500 recensioner som legat till grund för utmärkelsen. Peter Carlsson, vd på Pricerunner, har följande kommentar gällande Årets e-handlare:

- Att enbart konkurrera med pris på nätet fungerar inte, konsumenterna vill ha en trygg köpupplevelse och snabba leveranser.

Annons

Det finns en hel del kända namn ibland årets vinnare. Webhallen tar hem Spel-kategorin, Ljud och Bild går till Hembiobutiken och Cyberphoto tar hem kategorin Foto. Vi ser även nätbutikerna NordicInk och NordicFeel, som vi nyligen skrivit om, ta hem Årets e-handlare i sina respektive kategorier. Ett mindre känt namn är nätbutiken Bamba som vinner i Barn och Familj-segmentet, eller är det bara vi som inte hört om dem innan?

För att se den fullständiga listan tar ni er till Pricerunners sida.

 

Alla butiker som har direktlänkar hos Pricerunner och som använder deras bedömningsprogram har kunnat erhålla utmärkelsen, det handlar alltså om betalande butiker.

Annons