Bloggosfären utser Nelly till Årets modebutik

För femte året i rad hölls galan Finest Awards igår. Det är bloggportalen Finest.se som håller i det hela och priset sägs vara Sveriges största blogg- och nöjespris.

Bloggaren Viktor Frisk tog i år över priset som Årets modeblogg ifrån Kenza Zouiten som istället vann Årets kändisblogg.

Annons
Annons

Mer intressant för oss är dock att Nelly.com för tredje året i rad vann Årets modebutik. Nelly är uppenbarligen tajta med modebloggarna.

− Vi är väldigt glada och stolta över att för tredje året i rad stå som vinnare när bloggsverige utser sin favoritbutik. Sedan förra året har vi arbetat intensivt med att göra vår butik ännu bättre och mer inspirerande för våra kunder. Det är roligt för alla på Nelly.com att våra insatser syns och uppmärksammas, säger Magnus Månsson, VD på Nelly.

Finest.se skall sitta på 650 000 unika besökare i veckan och att vara Årets modeblogg hos dessa är förmodligen positivt för försäljningen. Tävlingen skall ha slagit röstningsrekord i år och 60 000 röster kom in ifrån Finest läsare.

 

Källa: Press, Finest

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!