Dags att rösta fram Årets nätbutik 2012 hos Prisjakt

Det har delats ut en hel del utmärkelser den senaste tiden men har ni inte tröttnat är det dags att rösta igen. Nu ska Prisjakts medlemmar för tredje året i rad utse ”Årets nätbutik” och finalomröstningen har redan startat.

E-handeln är inne i en expansiv period där flera av de största aktörerna satsar stort både i Sverige och internationellt. Samtidigt blir konsumenterna mer och mer aktiva och kräsna näthandlare. Detta ska enligt Prisjakt reflekteras i årets omröstning.

– Den mobila e-handeln har inte ännu tagit samma fart, men vid denna tid nästa år tror vi att den står för en mycket högre andel av omsättningen än den gör idag, därmed får det en större betydelse även för vinnaren av Årets nätbutik, säger Magnus Bengtsson på Prisjakt.

Annons

I år har prisjakts medlemmar nominerat tio e-handlare att delta i omröstningen till ”Årets nätbutik 2012”. De nominerade är:

Alina Systems, Bythjul.com, CDON, Cyberphoto, Dustin Home, Fyndbörsen, Inet, Komplett, Sportamore och Webhallen.

Ytterligare fem kategorier

På Prisjakt säger man att allt fler av Sveriges e-handlare blivit riktigt duktiga, och några av de bästa finns med i årets finalomröstning. Men det är inte bara titeln Årets nätbutik som står på spel. Prisjakt har även utifrån sina medlemmars konsumentomdömen nominerat ett antal butiker till utmärkelserna:

  • Årets nykomling på Prisjakt
  • Årets specialkategori - Däck
  • Årets butik - Sport och Fritid
  • Årets butik - Spel, Bok och Film
  • Bäst kundservice 2012

Röstningen är öppen till och med den 30 november. Vinnarna i samtliga kategorier presenteras måndagen den 3 december. Ni finner mer information om de nominerade butikerna och hur man röstar här.

 

Källa: Press

Annons

Annons