eBay lanserar ny iOS-app för exakta 3D-produkter

eBay har lanserat en ny iOS-app som gör det möjligt för användaren att köpa specialanpassade produkter med hjälp av en 3D-printer. För tillfället kan kunder välja mellan drygt 20 olika produkter, från tekniska tillbehör till smycken, men den siffran kommer sannolikt att växa ganska snabbt.

Den nylanserade iOS-appen, eBay Exact, är fortfarande i betaversion och för tillfället är det bara ett fåtal produkter som är möjliga att anpassa efter egna önskemål. För närvarande samarbetar e-handelsjätten med tre olika ”3D-tryckerier” som tillsammans kan producera ett 20-tal produkter, främst rör det sig om mobilskal, smycken och klockor.

– I dag vill konsumenter inte bara ha möjligheten att köpa olika produkter när eller var som helst via sina mobila enheter, de vill också ha möjlighet att anpassa sina köp. eBay Exact sammanför dessa två önskemål i en och samma shoppingupplevelse, säger Steve Yankovich, vice vd för Innovation och Nya Investeringar hos eBay.

Annons
Annons

Välja mellan olika material

eBay Exact lanseras främst som en iPhone-app men enligt e-handelsjätten ska den fungera lika bra med Apples iPad och iPod Touch. Med appen kan användarna välja vilken produkt de är intresserad av och sedan anpassa designen och lägga till sina personliga anpassningar.

Det ska vara möjligt att välja bland en mängd olika material som plast, trä och metall. Man kan även använda en gravyrfunktion för att ytterligare anpassa sin produkt.

Produkterna skickas direkt från den partner som tillverkar varan och kunden betalar med PayPal. Priserna varierar så klart men ett mobilskal i plast kan kosta från 9 dollar, och en ring i metall kan landa på 350 dollar. Från det att beställningen är lagd tills varan ligger i brevlådan ska ta mellan sju till fjorton arbetsdagar.

Källa: The Next Web

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!