EVENT: Ehandel och Market arrangerar Sveriges hetaste golftävling

Nästa steg i samarbetet.

Oavsett om du har hunnit gästa allt från Emeet till NXT eller om du är helt ny på att besöka e-handelskonferenser, brukar det finnas intresse för något som är utöver det vanliga. Och nu finns det verkligen ett sådant event att se fram emot. Den 13 maj kommer nämligen vi att tillsammans med Market att arrangera golftävlingen ExM Invitational.

Projektet är en förlängning av det redaktionella samarbete som Ehandel och Market lanserade i höstas.

Annons

LÄS ÄVEN: Vi slår hål på omnihandeln: Vilka tjänar mest pengar?

Alla vet hur bra golf är för att skapa och bygga affärsrelationer och det känns superroligt att e-handelsbranschen nu får sin alldeles egna golftävling, säger Sanna Thurdin, en av initiativtagarna och affärsutvecklare på Ehandel, i ett pressmeddelande.

Tävlingen äger rum på golfbanan Stadium Course på BroHof i Stockholm, som av branschen ses som en av landets absolut bästa. Tävlingen är endast öppen för personer som arbetar med retail och e-handel. Kravet är dock att man har ett handicap på 36 eller lägre. Tävlingen kan ta emot totalt 72 spelare, så det är först till kvarn som gäller.

Det kommer att finnas flera möjligheter för företag att synas och vara en del av ExM Invitational och intresset har varit väldigt stort trots att tävlingen inte är officiell förrän nu, säger Emre Güner på Tidningen Market, som partneransvarig och som också har lång erfarenhet av att arrangera golftävlingar.

Här hittar du all info om eventet. Vi ses på golfbanan!

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!