Emeet 5 – Middag, Hotell och Överraskningar

Nästa torsdag smäller det till. Då är det nämligen dags för e-handelskonferensen Emeet. Vi tänkte nu berätta mer om middagen, för er som lyckats få en sådan biljett, och schemat för dagen är nu också satt.

Trycket på Emeet var i år lika högt som alltid och vi hade över 300 ansökning på bara några minuter. Rikard Westberg som är projektledare för årets Emeet är i alla fall mycket nöjd med utfallet:

Rikard Westberg– Tack vare att våra partnerföretag redan vid förra årets Emeet så tydligt ställde upp bakom Emeet 2013 har vi kunnat förbereda oss ordentligt och få alla bitar på plats. Biljetterna sålde slut lika snabbt som Amazon anställer säsongspersonal, dvs över 300 stycken på bara några minuter, meddelar en glad Rikard Westberg, ansvarig för Emeet & vd på Tonerlagret.se.

Annons

Schemat för dagen är nu satt. Det är dock deltagarna som utformar dagen när gridden fylls i efter introduktionen i Kristinasalen. Vi kommer dock ha förifyllt en del tidiga sessioner med förslag från e-handlarna. Ni kan även kommentera denna nyhet om ni har något ämne ni tror kan leda till heta diskussioner.


Schema över dagen på Emeet 5

– Alla deltagare som vi har varit i kontakt med är väldigt peppade, vilket känns fantastiskt roligt. I år har vi allt från nystartade hobbyverksamheter till stora e-handlare likt Caliroots, Discshop och Zalando på plats, det borgar för mycket givande samtal och sessions, säger Rikard Westberg.

Middag och hotell

I år hålls middagen på restaurangen Debaser Medis och en förtrollande kväll utlovas till de med middagsbiljetter. Det ska tydligen också bjudas på en överraskning till de som åker med vår buss ifrån Posten till restaurangen.

– När det gäller Emeet Dinner Club har vi nu hittat tillbaka till Debaser Medis och middagslokalen är smockfull liksom programmet för kvällen. Det kommer att bli trångt men härligt och vi hoppas givetvis på samtal och dans långt in på natten. Hyper Island som Emeet har haft ett långtgående samarbete med sedan lång tid har lovat en extra överraskning under bussresan från Posten till Debaser.

Efter förra årets hotelldeal som inte blev helt lyckad har vi i år istället valt att att gå ut med en enkel rekommendation. Clarion Sign är hotellet man ska bo på om man vill träffa e-handelseliten på efterfest.

Annars får vi helt enkelt önska er välkomna till Emeet. Fick ni ingen biljett i år kanske det dyker upp en chans till våren igen. Emeet 2013 sägs dock kunna bli det bästa någonsin.

Annons

– Emeet 2013 kommer att bli det bästa Emeet någonsin och jag är verkligen glad att jag fortfarande får lov att engagera mig i konferensen, det är en ynnest att få samla Sveriges skönaste e-handlare för en givande dag och grym fest, säger Rikard Westberg.

Tid: Klockan 08:30 den 7 november 2013.
Plats: Postens huvudkontor, Arken, i Stockholm.
Biljett: De med godkänd ansökan kommer få biljetten mailad till sig.

Annons