EVENT: Emeet Helsingfors – 7 maj

Emeet Helsingfors arrangeras av Ehandel

SHARE - LISTEN - LEARN

Tid: 2020-05-07, 08:30
Plats:  TBA
Pris: Kostnadsfritt för e-handlare

Middag: TBA
Tid: 2020-05-07, klockan 19.00
Pris: Kostnadsfritt för e-handlare (OBS! Föranmälan krävs och görs i samband med anmälan för dagsbiljett)

 

Klicka här och lämna din e-postadress så påminner vi dig när biljetterna släpps

 

Emeet är den demokratiska konferensen för e-handlare, en deltagarstyrd form av konferens. Den bygger på att deltagarna på plats föreslår diskussionsområden inom ett tema.

Det första som möter dig på Emeet är ett mer eller mindre tomt schema. Där skriver du helt enkelt upp vad du vill bidra med, vilka frågor du vill ta upp eller ha hjälp med. Ämnena skrivs ner på en tavla (kallad gridden) med ett rutnät, där varje ruta/slot motsvarar en tid på 45 minuter för att genomföra en gruppdiskussion i ämnet.

Du bestämmer själv vilka ämnen du är intresserad av och vilka diskussioner du vill lyssna på och deltaga i. Det pågår flera diskussioner samtidigt i olika rum för att så många som möjligt ska kunna få möjlighet att lyfta upp just sina frågor. Mellan varje föredrag är det en kort paus, så att du får chans att umgås och nätverka.

Dagen avslutas med middag och underhållning - glöm inte att ansöka om en middagsbiljett, det finns ett begränsat antal platser. 

 

Vett & Etikett på Emeet

Du ska inget sälja – Ve och förbannelse över den som försöker sälja på emeet. Syftet med emeet är att träffas, ehandlare, leverantörer och intressenter, och tillsammans prata ehandel, inte att sälja eller köpa in tjänster eller produkter. Den som inte respekterar detta drabbas inte bara av de andra deltagarnas förakt utan även av arrangörernas hämnd dvs avstängning från att deltaga på fler emeets.

Du ska inget förtiga – du är här inte bara för att få utan även för att ge så deltag aktivt i diskussionerna. Det finns inga dumma frågor eller felaktiga erfarenheter. Våga fråga och våga påstå, ingen vet bäst utan alla vet något. Vi är alla här för att lära oss av varandra så kom ihåg att ge mer än du tar. Tillsammans skapar vi ett möte som ger något, utan dig blir det inget.

Du ska inget undanhålla – sharing i caring – dela med dig av dina kunskaper och var generös även om du sitter med en branschkollega. Ju mer du ger ju mer kommer du att få så håll inte tillbaka utan våga bjuda på information och erfarenheter. Emeet handlar om att dela.

 

  • Emeet skapas av och tillsammans med alla deltagare (det finns ingen publik).
  • Det finns inget färdigt program, det finns inga bokade föreläsare och det finns ingen publik på Emeet.
  • Emeet skapas av dig ihop med de andra deltagarna. Om ingen sätter upp ämnen på ”Gridden” så blir det inga diskussioner.
  • Alla är likställda på Emeet, du behöver inte vara rädd för att du kan mer eller mindre eller säger fel saker.
  • Vill du veta något, skriv upp det på Gridden, vill du berätta om något, skriv upp det på Gridden.

 

Alla biljetter granskas manuellt efter anmälan. Är du inte en e-handlare så erhåller vi oss rätten att avboka din biljett, du kommer då att få ett meddelande att din bokning har avbokats. Detta betyder att den QR-kod som var bifogad i ditt bekräftelsemejl inte längre är giltig.

 

När du ansöker om en biljett så måste du godkänna att ditt namn, jobbtitel, företagsnamn och mejladress kommer att stå med på den officiella deltagarlistan.

 

Stort tack till våra partners som gör Emeet möjligt!

 

Agenda 

08:30 - 09:00  Registrering

09:30 - 10:00  Introduktion

10:00 - 10:45  Session 1

11:00 - 11:45  Session 2

12:00 - 13:00  Lunch

13:00 - 13:45  Session 3

14:00 - 14:45  Session 4

14:45 - 15:15  Fika

15:15 - 16:00  Session 5

 

 

Har du frågor angående våra event? Vänligen kontakta Sahra Thurdin, eventchef på Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!