EVENT: Emeet Malmö

Så lyckas du med Amazon och andra marknadsplatser

Vi har i samråd med våra partners valt att flytta fram Emeet i Malmö som skulle ha ägt rum den 3 september på grund av utvecklingen av Covid-19. Vi kommer att gå ut med ett nytt datum inom kort. Alla bokade biljetter kommer automatiskt att gälla för det nya datumet.

SHARE - LISTEN - LEARN

Datum: TBA
Plats: Clarion Hotel Malmö Live
Pris: 1995kr - kostnadsfritt för medlemmar i Ehandel Network. Bli medlem här!

Alla biljetter granskas manuellt efter anmälan. Är du inte en e-handlare så erhåller vi oss rätten att avboka din biljett, du kommer då att få ett meddelande att din bokning har avbokats. På grund av rådande omständigheter har vi ett begränsat antal platser till Emeet i Malmö. 

Om du är en leverantör måste du vara partner till Emeet för att kunna delta på eventet. För att delta som partner kontakta: marknad@ehandel.se.

Middag: Clarion Hotel Malmö Live
Datum: TBA

OBS! Begränsat antal platser på middagen, ej garanterad plats. Emeet-middagen, till den mån det finns plats, ingår i biljettpriset och är kostnadsfri för medlemmar men glöm ej att göra tillvalet vid bokning för att säkra din plats.

 

Så lyckas du med Amazon och andra marknadsplatser

Emeet är e-handlarnas egna konferens

Konferensen består av workshops, keynote, sessioner och round table talks (öppna sessioner) – där du som e-handlare både kan välja och påverka innehållet. Vi pratar e-handel på riktigt och varje konferens tar fokus på ett specifikt ämnesområde. I Malmö kommer vi att fokusera på Amazon och andra marknadsplatser.

Emeet är en mötesplats där e-handlare delar kunskap och inspireras av talare och relevanta diskussioner. E-handel är fortfarande en relativt ny bransch, därför är det viktigt att dela med sig av kunskap och ta del av varandras erfarenheter för att hitta lösningar för att få bättre förutsättningar att lyckas.

 

Som medlem i Ehandel Network går du kostnadsfritt på Emeet  (medlemskapet är kostnadsfritt). 

Är du redan medlem i Ehandel Network eller vill delta på Emeet utan att vara medlem i Ehandel Network? Då kan du boka din biljett här. Om du är medlem i Ehandel Network så hittar du din rabattkod till din medlemsförmån i det senaste utskicket från Ehandel Network. 

Agenda 

09:00    Frukost och registrering

10:00    Vi hälsar välkomna

10:10    Pitch

10:30    Förbokade och öppna sessioner

11:15    Partner Session

12.00    Lunch

13:00    Keynote TBA

14:00    Livepodd Ehandelstrender

14:45    Fika

15:15    Förbokade och öppna sessioner

16:00    Avslutning och Intervju TBA

17:00    AW

19:00 Middag

 

Stort tack till våra partners som gör Emeet möjligt!

   

Har du frågor angående våra event? Vänligen kontakta Sahra Thurdin, eventchef på Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110

Emeet Malmö arrangeras av Ehandel


Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!