EVENT: NXT Nordic Oslo – 7 oktober

NXT Nordic Oslo arrangeras av Ehandel

THE FUTURE OF COMMERCE

- Customer Behaviour -

7 OKTOBER

OSLO SPEKTRUM

Vi har i samråd med våra partners valt att flytta fram NXT Nordic Oslo som skulle ha ägt rum nu den 4 juni, till den 7 oktober på grund av utvecklingen av Covid-19. Alla bokade biljetter kommer automatiskt att gälla för det nya datumet.

Tid: 2020-10-07, 07:45
Plats:  Oslo Spektrum, Oslo
Pris: Standardbiljett 3995nokexkl. moms, just nu erbjuder vi Early Bird-biljetter under en begränsad tidsperiod 3295 nokexkl. moms. Vi erbjuder även studentbiljett, Startupbiljett, Investerarbiljett och Leverantörsbiljett.  BESÖK EVENTSAJTEN HÄR!

Middag: Clarion The Hub, Oslo
Tid: TBA
Pris: 995nok exkl. moms

I år äger NXT Nordic rum i både Oslo och Stockholm. Hundratals personer intresserade av handelns digitalisering samlas årligen på eventet som varje år fokuserar på det senaste inom branschen. Här får du möjlighet att träffa branschkollegor, nätverka och lyssna på talare som tar upp de senaste nyheterna och innovationerna inom området.

Temat för NXT Nordic 2020 är ”Kundbeteende”. Vi är alla en del av en föränderlig bransch och vi kan alla bidra till att utveckla handelns framtid.

Vår ambition med evenemanget är att skapa en one-stop-shop för alla som arbetar inom detaljhandeln. Hos NXT Nordic får du de senaste insikterna och nyheterna om allt som rör handeln. Du kommer också att få möjlighet att öka ditt eget nätverk genom att träffa människor inom ditt område. Men viktigast av allt kommer du att introduceras för nya innovationer och idéer som kan ta ditt företag till nästa nivå.

I Oslo Spektrum kommer den norska e-handeln och detaljhandelsindustrin att samlas för femte året i rad för att se framåt. Med konsumentbeteende i fokus kommer scenen att fyllas med talare från både Norge och internationellt i paneldiskussioner och workshops. På det stora utställningsområdet skapar leverantörer en hög puls av produktnyheter och konsumentbeteendeundersökningar.

 

BOKA DIN BILJETT HÄR!

 

Agenda - NXT Nordic Oslo

Mer info om agendan kommer inom kort

Talare - NXT Nordic Oslo

Mer infomation om talarna kommer inom kort

 

Stort tack till våra partners som gör NXT Nordic Oslo möjligt!

 

 What’s NXT

NXT Nordic och What's NXT är varumärken som tillhör Ehandel, Nordens största mötesplats för e-handel. NXT Nordic är Nordens viktigaste konferens för e-handel och digitalisering av handel sedan 2015. Med frågan och plattformen What’s NXT fokuserar vi på trender och framtid. Besök What's NXT här.

 

Har du frågor angående våra event? Vänligen kontakta Sahra Thurdin, eventchef på Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110


Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!