EVENT: NXT Nordic Stockholm – 24 september

NXT Nordic Stockholm arrangeras av Ehandel

THE FUTURE OF COMMERCE

- Customer Behaviour -

24 SEPTEMBER 2020

QUALITY HOTEL FRIENDS

Tid: 2020-09-24
Plats: Quality Hotel Friends, Råsta Strandväg 1, 169 56 Solna
Pris: Biljettsläpp inom kort

Middag: TBA
Tid: 2020-09-24
Pris:Biljettsläpp inom kort

 

Klicka här för att lämna din e-postadress så påminner vi dig när biljetterna släpps

 

I år äger NXT Nordic rum i både Oslo och Stockholm. Hundratals personer intresserade av handelns digitalisering samlas årligen på eventet som varje år fokuserar på det senaste inom branschen. Här får du möjlighet att träffa branschkollegor, nätverka och lyssna på talare som tar upp de senaste nyheterna och innovationerna inom området.

Temat för NXT Nordic 2020 är ”Kundbeteende”. Vi är alla en del av en föränderlig bransch och vi kan alla bidra till att utveckla handelns framtid.

Vår ambition med evenemanget är att skapa en one-stop-shop för alla som arbetar inom detaljhandeln. Hos NXT Nordic får du de senaste insikterna och nyheterna om allt som rör handeln. Du kommer också att få möjlighet att öka ditt eget nätverk genom att träffa människor inom ditt område. Men viktigast av allt kommer du att introduceras för nya innovationer och idéer som kan ta ditt företag till nästa nivå.

För första gången kommer NXT till Sverige och vilken ingång! Premiären äger rum på Friends Hotel i Stockholm och riktar sig till alla som arbetar med e-handel och digitalisering av handeln. Du får allt du kan förvänta dig och lite mer från konferensen, som har ambitionen att bli Nordens viktigaste konferens för alla som vill veta - Vad är NXT?

 

Agenda - NXT Nordic Stockholm

Mer info om agendan kommer inom kort

Talare - NXT Nordic Stockholm

Mer information om talarna kommer inom kort

 

What's NXT

NXT Nordic och What's NXT är varumärken som tillhör Ehandel, Nordens största mötesplats för e-handel. NXT Nordic är Nordens viktigaste konferens för e-handel och digitalisering av handel sedan 2015. Med frågan och plattformen What’s NXT fokuserar vi på trender och framtid. Besök What's NXT här. 

 

Har du frågor angående våra event? Vänligen kontakta Sahra Thurdin, eventchef på Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110

 


Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!