EVENT: NXT Nordic Digital Stockholm – 24 september

Future of Commerce - Consumer Behaviour

Premiär för NXT i Stockholm

NXT 2020 kommer att vara en digital konferens som ger deltagaren en interaktiv upplevelse baserat på de nya möjligheterna som en digital konferens skapar. Dagen bjuder bland annat på live stream från "main stage", breakout sessions, networking, virtual expo och så klart, ett fokus på framtidens handel.

Datum: 2020-09-24
Plats: Online

Gäller ej leverantörer. Om du är leverantör och vill delta på NXT Nordic kan du kontakta marknad@ehandel.se.

 

The Future of Commerce - Consumer Behaviour 

Temat för NXT Nordic 2020 är ”Konsumentbeteende”. Vi är alla en del av en föränderlig bransch och vi kan alla bidra till att utveckla handelns framtid. Köpbeteendet förändras snabbt och det är inte längre någon som tvivlar på e-handelns tillväxt. Det som blir allt mer relevant att förhålla sig till för de som säljer på nätet är konsumenternas förändrade köpbeteende.

På NXT – The Future of Commerce har nya trender som Livevideo shopping en given plats och det ökade användandet av TikTok och vad det ger för möjligheter för e-handlare kommer också att diskuteras. Facebook Shops, nya möjligheter på Google och inte minst Amazon kommer också att ha en framträdande roll.

Hundratals personer intresserade av handelns digitalisering samlas årligen på eventet som varje år fokuserar på det senaste inom branschen. Här får du möjlighet att digitalt träffa branschkollegor, nätverka och lyssna på talare som tar upp de senaste nyheterna och innovationerna inom området. Läs mer om eventet här.

 

Tack till våra partners som för NXT möjligt

      

 

What's NXT

NXT Nordic och What's NXT är varumärken som tillhör Ehandel, Nordens branschforum för e-handel. NXT Nordic är Nordens viktigaste konferens för e-handel och digitalisering av handel sedan 2015. Med frågan och plattformen What’s NXT fokuserar vi på trender och framtid. Besök What's NXT här. 

Har du frågor angående våra event? Vänligen kontakta Sahra Thurdin, eventchef på Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110

 


Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!