Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 560 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Långa, smala lådor #179117
    Rikard
    Deltagare

    Om du kikar på 100×100 mm så finns de i olika längder hos exempelvis boxon.

    som svar på: Zebra GK420DT #177938
    Rikard
    Deltagare

    Ja precis som du skriver, skriva ut flera på en gång. Men också många som skickar med returfraktsedlar eller iaf skickar ut dessa ibland och då vill man ha bäraren kvar. Om man kör etiketter utan kvittensdel så tycker jag faktiskt att arbetsmomentet är exakt lika krävande om zebran avskiljer bäraren eller inte, du drar enkelt av etiketten från bäraren och låter den mata vidare. Men det är en smaksak.

    som svar på: Zebra GK420DT #177936
    Rikard
    Deltagare

    @blazern Just GK420 finns inte som trådlös vad jag vet. Men de finns men de är dyra och poängen med wifikoppling mot ett nätverk är liten. Köp en nätverkskopplad och lägg den på nätverket så kan ju alla skriva ut trådlöst till zebran ändå om ni har wifi på kontoret? Jag tycker däremot keep it simple och se till att ha en lösning som funkar. alltid. det är det viktigaste ju.


    @axel
    Det är två olika specar av samma modell men jag har inte sett någon sälja en dispenserdel i efterhand, det är nog bäst att välja rätt från början. skulle tippa på att 95 av 100 zebror vi säljer är utan dispenser, kanske kan vara bra info som referens.

    som svar på: Zebra GK420DT #177933
    Rikard
    Deltagare

    Det viktiga nu är inte om du ska ha dispenser eller ej utan att handla snabbt! Zebra har redan gått ut med att de höjer priserna i Europa med 10-15% i april. Med tanke på marginalerna hos ÅF så lär dessa höjningar slå igenom direkt.

    Men som svar på din fråga om dispensern så är det inte så att du kan skriva ut etikett 1 med bärare, nr 2 utan, nr 3 med osv utan du får lov att mata etiketten annorlunda om den ska ner i dispensern/avdelaren.

    som svar på: Rabatt checkout #177765
    Rikard
    Deltagare

    Ja, sorry delade fel i slutet där, 66,7% ökad försäljning för att någon konverteringsglad marknadsnisse kör ut 20%-rabattkoder!!

    som svar på: Rabatt checkout #177762
    Rikard
    Deltagare

    Hur räknar du här Dan? Du behöver väl öka ordervolymen/omsättningen med 33% om du ger 20% rabatt i exemplet ovan? Eller förstår jag dig fel?

    som svar på: Liten ettiketskrivare #161339
    Rikard
    Deltagare

    Vi använder Dymo Labelwriter 450 för fåtal etiketter men annars kör vi med Zebran (GK420) där vi kan välja etikettstorlek exakt som vi vill ha + billigare etiketter än Dymo- och Brotheretiketter.

    som svar på: Udda sajt med sexleksaker till salu #177259
    Rikard
    Deltagare

    Låter som en intressant nisch. Finns det något prospekt man kan kika på?

    som svar på: Emeet #6 #176729
    Rikard
    Deltagare

    Jag pratade med någon på plats om denna utmaning, en grej för de som arrangerar emeet nästa gång kan ju vara att fundera över möjligheterna att lägga alla föranmälda sessions under eftermiddagen eller förmiddagen endast. Då blir det tomt under lång tid och “tvingar” deltagare att fundera över ämnen de vill prata om och sätta upp sessions om detta.

    som svar på: Hur mycket betalar ni för e-postfaktura? #176676
    Rikard
    Deltagare

    Du menar att Svea / Klarna vill debitera för själva utskicket av fakturorna på mail? Det gör de mig veterligen inte. Eller är det totala fakturakostnaden du pratar om inkl risk?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 560 totalt)