Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 121 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Nyhetsbrev till alla kunder? #172984
    timmy
    Medlem

    Jag håller precis på att implementera KCO och det är väldigt simplelt skulle jag vilja säga. Problemet blir, som i ditt fall, när man vill ha extra fält med o formuläret. Dem skickas ju inte med i klarnas postback utan du måste ta hand om det separat exempelvis genom ajax request.

    Tycker inte du ska skicka till alla kunder, det är fel väg att gå. Säg till dem att lösa det, lite krångligare men är inga större problem!

    som svar på: Klarna Checkout – frågor och svar #172817
    timmy
    Medlem

    Hur ser det ut med funktionaliteten för B2B köp i KCO? Finns det någon tidsplan på när det kan komma eller har det kommit nu det senaste?

    som svar på: Vad kan förbättras på min butik? #170035
    timmy
    Medlem

    Den tar väldigt lång tid att ladda första gången för mig. En viktig sak att se över tycker jag!

    som svar på: Intervju med Nellys grundare #168952
    timmy
    Medlem

    Jag vet faktiskt vad han ska göra och hur. Får se vad ni tycker när det släpps men innovativt tycker i alla fall jag att det är! Lycka till Jarno!

    som svar på: Lagerporrs-tråden! #122210
    timmy
    Medlem

    Ser riktigt snyggt ut! Grattis till en fin lokal! ;)

    som svar på: Vinn Din Marknad #122014
    timmy
    Medlem

    Av någon anledning känns det lite som egenreklam, men motbevisa gärna :) Har ingen erfarenhet av det i alla fall och tyckte det var en lite luddig tjänst.

    som svar på: minimera de dåliga svaren. #121602
    timmy
    Medlem

    En nybörjarkategori hade jag tyckt vara svår att definiera. Även om jag har hängt här ett tag så är det fortfarande så att allt jag frågar om kan ju vara nybörjarfrågor för er andra och vice versa.

    Jag känner att ju mer ospecifik en fråga är ju större chans är att det är en “nybörjare” som frågar. Det kanske skulle räckt med en mer avskild kategori kallad “Uppstartsfrågor” eller nåt sånt. Då tänker jag på frågor som, Hur startar jag en webbutik? med mera.

    som svar på: Bokföringsprogram #121499
    timmy
    Medlem

    När jag körde Vismas Enskild firma så tyckte jag det var rätt så bra. Det var först när jag skulle byta till ett annat program som jag upptäckte att det inte gick att exportera en sie-fil. Kan även jag rekommendera speedledger. Det är i stort sett lika enkelt att använda men kan användas på ett mer avancerat sätt om man vill, vilket inte Enskild firma kan.

    som svar på: Vad kan bli bättre på WallExpression.se #121296
    timmy
    Medlem

    Har igen direkt djupgående analys men jag tycker att de gröna strecken lite här och var inte känns naturliga och det är lite mycket info på förstasidan tycker jag. Känns inte riktigt som en webshop i det avseendet men det kanske inte är tanken :) Bra idé annars tycker jag!

    som svar på: Ni som skickar med både Posten och X? #120824
    timmy
    Medlem

    Jag använder DHL men har haft en del kunder som frågat om det går att skicka med posten. Jag tror att om jag skulle erbjuda posten som alternativ så hade det inte ökat konverteringen men det hade ökat antalet återkommande kunder. Har fått respons på jättebra service men att kunden var missnöjd med leveransen och tipsae mig om att börja skicka med posten istället. Det är tyvärr inte hållbart med postens priser. Nu har jag ingen rabatt alls på deras ordinarie priser men det kanske kan vara värt att kolla upp.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 121 totalt)