Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Skillnad olika Checkoutlösningar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103685
    OscarJ
    Deltagare

    Klarna går ut hårt med att deras lösning i jämförelse med en traditionell knappa in alla dina uppgifter manuellt – ökar konverteringen markant.

    Men hur är det att gå från en annan checkoutlösning till Klarna? Har någon gått från t.ex. Payson, Ecster, Svea, Hygglig, Payex? Någon som haft möjlighet att göra en A/B test eller liknande för att jämföra resultatet?

    #182174
    NO LINGO
    Deltagare

    Hej Oscar, tror att många ehandlare som gått över till Klarnas betalningslösningar kan vittna om en ökad konvertering men konvertering handlar om så mycket mer än betalningslösningen, särskilt om man är en lite ehandlare. Som större ehandlare med mycket trafik kan det mycket väl löna sig att välja tex Klarna för att verkligen krama ur de där sista tiondelarna av konvertering på sin trafik och då kan kostnaderna för det vara motiverade. Som liten ehandlare tror jag man ska fokusera mer på stegen och upplevelsen innan kassan och se vad man kan göra för att öka sin konvertering. En enkel, snygg, trygg och trovärdig butik kommer att locka till fler köp oavsett betalningslösning i kassan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.