Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar E-handelsplattformar med api och prisfiler

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104441
    Gustafmartin
    Deltagare

    Hej!

    Undrar vilka E-handelsplattformar det finns som:

    1. Automatiskt kan skapa prisfiler/produktlistor (för till exempel prisjakt, google shopping) och även kan uppdatera dessa automatiskt några gånger per dag.

    2. Har api så man kan koppla olika webbshoppar med varandra (tex så jag kan koppla ihop t.e.x lagerstatus med två olika sidor såsom woocommerce och prestashop)

    Detta är nog överkurs för många, men viktigt för en del för att underlätta tex sälj genom prisjakt, fyndiq och liknande. Sparar väldigt mycket tid!

    Så tänkte att om ni ville skriva upp om er e-handelsplattform har eller inte har något av ovanstående, så kan vi skapa en lista för alla som funderar på att skaffa e-handelsplattform framöver?

    Jag kan börja med att säga att woocommerce, prestashop och magento har dessa funktioner, men är mycket intresserad av hur det ser ut för sådana lösningar som inte är “open source”.

    Så fyll gärna på med svaren för era plattformar!

    #184479
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Vårt system Kodmyran Commerce har detta.

    #184480

    Wikinggruppens plattform har stöd för detta, dels i standardutförande men även möjlighet till skräddarsydd funktion efter behov.

    #184481

    Vi bytte från en större plattformsleverantör till Kodmyran Commerce och har inte ångrat oss en enda gång. Utöver punkterna du skriver så är hela plattformen byggd utifrån automatiskt tänk för att minimera manuellt arbete. Sedan är deras personal suverän och väldigt hjälpsam.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.