Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Plattform för Grossistverksamhet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104998
    OlofB
    Deltagare

    Hej,

    Söker för närvarande en hyr-plattform som vi kan använda för en grossistverksamhet (renodlad B2B). Känner till att man kan använda både Wikinggruppen samt Textalk, men är det någon plattform som ni här inne rekommenderar?

    Det viktiga för vår del är att man kan visa produkterna, men att man inte ska kunna se priser förrän man loggat in. Inloggning ska (fördelaktigt) även först kunna ske efter det att vi godkänt ansökande företag. Resterande delar som kopplingar till Fortnox mm finns ju numera annars vid de flesta plattformar.

    De butiker vi driver B2C idag ligger bland annat på QB m.fl, men där måste man anlita externa kodare för att få till det så som vi vill. Då vi föredrar att vid just plattformen enbart ha en kontaktväg och inte anlita externa parter så passar vi på att ställa frågan här.

    //Olof

    #186233
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag tänker vara väldigt fräck och säga att behöver du lite mer avancerade funktioner som lager, inköpsfunktion, förenklad pack o plock mm. dvs affärsystemfunktioner också inbyggt i admin så är du välkommen att kika på vår lösning Kodmyran Commerce. https://www.kodmyran.se/e-handelslosning/. Vi har en hel del B2B företag som kör hos oss, och de gillar främst att affärsystemdelarna finns inbyggda.

    #186235
    JohnL
    Deltagare

    Om du inte redan gjort det skulle jag rekommendera att du börjar med att ta fram en kravspec.
    Det kan vara en utmaning att veta vad man behöver ha för funktionlaitet i backend och hur man ska koppla alla bakomliggande system så ta hjälp av en erfaren konsult eller teknikleverantör.

    När du sedan vet hur terrängen ser ut och du har en karta på vad som krävs för att ta dig från nuläget-önskat läge, först då kan du börja undersöka vilket färdmedel (e-handelslösning) som passar bäst.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.