Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar För- och nackdelar med WooCommerce?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #105040
    HasseSthlm
    Deltagare

    Tänkte börja bygga i Woo inom kort. Det råder delade meningar om vilken plattform som är “bäst”. Är det någon som har lång erfarenhet av en sajt med hyfsat hög trafik? Vad är svagheterna? Detta är en av sajterna som ska få en facelift: Urmakare Stockholm – franksur.se

    Webbhotellet är snabbt, så där finns inga begränsningar. Är det några plugins som man bör undvika av prestandaskäl osv? Tacksam för alla tips. Någon som kanske kan länka till en bra test/jämförelse?

    #186333
    JohnL
    Deltagare

    Jag tycker att du ska börja med att gå igen vad de innebär att utvidga affärsmodellen till att även innefatta utveckling av mjukvara. Fundera på om utvecklande av IT lösningar ska vara en del av Franksur, eller om ni fokusera 100 % på er kärnaffär och utsourca byggande av en e-handel.

    Ni säljer premium klockor och det är av ytterst vikt att ert varumärke och digitalaerbjudande håller samma höga premium klass som era produkter. Det skulle jag säga är en utmaning att få till, och det kommer att kräva erfarna UX-designers som kan göra en utförlig målgruppsanalys som uppfyller konsumenternas förväntningar/krav och samtidigt har en hög kvalite på användarupplevelsen.

    Bakom det ska de finnas ett ekosystem med PIM, CMS, WMS & CRM som både ger möjligheten att skapa ett starkt erbjudande och samtidigt stöttar den interna organisaitonen i den dagliga driften genom att tillhandahålla enkla processer och flöden.

    Om du är intresserad berättar gärna mer om de för/nackdelar som finns med att driva egen intern utveckling.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.