Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Tips på utvecklare WooCommerce-extension?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101747
    WooUser
    Deltagare

    Driver en WooCommerce-butik som behöver kunna sälja både till konsumenter och återförsäljare, med olika priser givetvis och också lite olika villkor (minimiantal/belopp etc). Ett extra krux är momsen – återförsäljare vill se sina priser utan moms, men måste ändå få den specificerad och debiterad vid utcheckning – samtidigt som alla andra kunder ska ha vanliga priser, med momsen inkluderad hela tiden.

    Vi har sedan en tid betalat dyrt för och slitit vårt hår med de färdiga plug-inerna Wholesale Pricing, Wholesale Pricing Plus och Wholesale Minimum Cart Total and Quantity, alla från IgniteWoo. Enligt reklamen och förhandslöften från utvecklaren skulle denna trio tillsammans fixa våra behov.

    Men nej. Efter mängder av revisioner och en månads allt mer frustrerade felsökningar sitter vi med en butik som visar återförsäljaren en vild blandning av konsumentpriser och återförsäljarpriser, före och efter moms, huller om buller.

    Även andra finesser, som att bara visa återförsäljarna produkter som specifikt försetts med åf-pris, fungerar bristfälligt. Det blir förstås inte bättre av en undermålig och ostrukturerad hantering av supportärenden; det går knackigt eller inte alls, ofta med “goddag yxskaft”-svar.

    Så, vi är nu redo att ta kontakt med någon duktig utvecklare med kunskap om WooCommerce. Kanske går det att använda någon annan, enklare återförsäljar-plugin (som till exempel den här) och till det låta utveckla en modul som bara löser de specifika momsrelaterade behoven…

    Någon som har anlitat en WooCommerce-utvecklare som kan rekommenderas?

    Uppdatering: Efter mycket om och men och många telefonsamtal till IgniteWoo, kom till slut fungerande versioner av tilläggen. Allt fungerar för närvarande. :)

    #182313
    WooUser
    Deltagare

    Uppdatering: Vi har sedan en tid bytt till en lösning från wholesalesuiteplugin.com. Lättare att ställa in rätt, fler funktioner, snabbare support, lägre kostnad.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.