Emeet Stockholm

15 maj 2024 | PostNord Arken

E-handlarnas egna konferens

Den 15 maj är det dags för Emeet, eventet är e-handlarna står i fokus och själva bestämmer över agendan. Emeet är ett perfekt tillfälle för e-handlare att delta i ett event där agendan formas av deltagarna själva. Med vår innovativa “gridd” har du möjlighet att bidra med dina egna frågor eller ämnen som du vill diskutera. Varje session är 45 minuter lång och ger utrymme för givande gruppdiskussioner.

Dagen består av flera parallella diskussioner där du själv kan välja vilka ämnen du vill delta i. Detta är en unik möjlighet att nätverka, dela erfarenheter och lära dig nya insikter från andra framstående e-handlare. Du kan endast delta på Emeet om du arbetar på ett e-handelsföretag.

Årets Paneldebatt: Från överlevnad till framgång

Det är som bekant kärva tider i samhällsekonomin – och många e-handlare kämpar med lönsamheten. Så hur ska man bli en e-handelsvinnare i denna tuffa miljö? Vad ska man fokusera på? Är det back to basics eller är det dags att hänga på nya smarta AI-lösningar i verksamheten? Eller kanske en kombination.

Efter 3 inspirerande sessionspunkter kommer Joel Löwenberg, Emma Hernell och Svante Gabrán att delta i paneldebatten “Från överlevnad till framgång” tillsammans med moderatorn David Gustavsson. 

Exklusivt erbjudande!

Som Ehandel Plus medlem får du en veckas förut att anmäla dig till Emeet Stockholm. Vi har ett begränsat antal biljetter och de brukar sälja slut fort, så passa på att anmäla dig redan idag.

OBS! Du kan endast delta på Emeet Stockholm om du arbetar på ett e-handelsföretag.
Om du arbetar på ett leverantörsföretag är du välkommen att delta som partner.
Läs mer här om våra möjligheter som partner.

E-handelsbiljett

Biljetten är kostnadsfri

Lägg till middag i din biljett för 395 SEK ex. moms.

Bli medlem eller logga in nedan för att boka din biljett

Hämta din rabattkod här

Bli medlem eller logga in.

Ehandel Plus är kostnadsfritt och ger dig som medlem exklusivt innehåll, rabatter på bland annat utbildningar, tjänster och event. Du kan också utforska all kunskap i vårt diskussionsforum tillsammans med andra e-handlare i branschen.

Logga in:

Bli medlem (Kostnadsfritt!)

Lämna en kommentar