Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Intressekoll hyra lokal ca 200 kvm

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #105012
    prylsjuk
    Deltagare

    Hej,

    Vi är ett e-handelsföretag i Arninge (Täby), strax norr om Stockholm, som sitter i en lokal om ca 460 kvm (uppdelad till två lokaler). Vi har tidigare delat lokalen med en annan e-handel, men då de valt att flytta till större lokal så har vi nu lite mer än 200 kvm som står tomt.

    Den del som vi tänkt hyra ut går att hyra som helhet eller så kan man dela upp den och hyra en mindre del om så önskas. Lokalen är på två plan, markplan och en övervåning. Den tidigare hyresgästen har använt hela lokalen som lager, vilket fungerar bra då det är öppna ytor på nedre plan och på övre plan är det öppet samt två medelstora kontorsrum. Toalett både nere och uppe samt ett kök på nedre plan.

    Det finns dessvärre ingen lastkaj till lokalen på 200 kvm, utan det är endast en entré. Entrén är stor nog att kunna ta emot gods genom.

    Vi som sitter i den andra delen är Aidex AB och vi har både lager för våran e-handel samt kontor i lokalen.

    I första hand skriver vi här för att se om det finns intresse för någon eller några att hyra lokal. Finns det intresse tar vi diskussionen vidare om hyra m.m. Lokalen står tom, så tillträde är möjlig redan idag.

    Arningen, Täby kan tyckas ligga utanför – men det finns bra förbindelser (ca 20-25 min) till och från Danderyds sjukhus som är en knutpunkt för vidare färd inom Stockholms län. Vi har också ett företagscenter (PostNord) runt hörnet vilket gör det förmånligt att sitta här om man behöver skicka/ta emot en del försändelser.

    För frågor och bilder så går det bra att kontakta mig per mail: jesper.haggberg@aidex.se eller genom att skicka ett PM här på E-handel.se.

    Med vänliga hälsningar
    Jesper Häggberg
    Aidex AB

    #186544
    prylsjuk
    Deltagare

    Kontorsvilla i två plan för kontor eller lager, belägen i Arninge Företagscenter (Täby), norr om Stockholm.

    Möjlighet att hyra hela (227 kvm) eller delar av lokalen.

    Vi är ett e-handelsföretag som sitter vägg i vägg (öppet emellan) och det vore fanatiskt att få en e-handelsgranne som hyr in sig hos oss.

    Postens Företagscenter ligger 200 meter från lokalen.

    Tänkt hyra: 1000 kr/kvm år. Lokalen är på två våningar. Vid hyra av hela lokalen så kan vi titta närmre på den tänka hyran.

    Bottenplan:

    – Yta för kontor/lager

    – Kök med kylskåp, spishäll och diskmaskin

    – Badrum med toalett och dusch (tillgänglighetsanpassat)

    Övre plan:

    – Yta för kontor/lager

    – Två separata kontorsrum med dörr och glasväggar

    – Toalett

    Se https://objektvision.se/Beskriv/198011651 för mer information alternativt skriv till mig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.