Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Hur gick #Ejul 2013?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 22 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101155
    Joel
    Deltagare

    Hej hopp i julstöket!

    Många av er ligger nog fortfarande på lagergolvet och hämtar andan efter ett par intensiva veckor av paketinslagning. Nu när ejulen är över vore det därför kul att höra hur er försäljning sett ut jämfört med i fjol.

    För oss är julen, tvärtemot de flesta andra, inte den bästa perioden på året – men helt klart en av de bättre. Räknar vi på 1-19 december har vi ökat 76,7% jämfört med samma period förra året.

    Hur har det gått för er?

    #171420
    Andreas
    Deltagare

    Nystartade och beta-testar, men en hygglig försäljning trots att vi inte säljer julklappar.

    #171421
    danielandersson
    Deltagare

    Jämfört med förra året så har vi minskat med 15-25% beroende på månad, förutom december. Här ökade antal ordrar med nästan 9%. Intäkterna minskade men det ser “bara” ut att vara pga fri frakt och fri faktura.

    Så ingen klagan härifrån, för en gångs skull ;)

    #171422
    FredrikGust
    Deltagare

    Försäljningen i år var dubbelt så många order men bara 90% av ordervärdet från förra året. Tappet var troligtivs på grund av mindre organisk trafik och större andel betald trafik samt en högre konkurrens på de produkter vi egentligen vill sälja.

    Den stora skillnaden var att tid spenderad på lagret var lägre trots större antal order så tittar man på det så var det en förbättring. Antal timmar bokföring i år blir också mycket enklare tack vare KCO under julhandeln.

    #171425
    C.Larsson
    Deltagare

    Vi ligger ungefär på samma antal ordrar under december med lite sämre intäkt men däremot var november upp ca 83% så jag klagar inte.

    #171426
    Knivbutik.se
    Deltagare

    Perioden 1-19 december, ökning med 69,9% jämfört med samma period förra året.

    #171432
    DanielLiden
    Deltagare

    Ökade omsättningen på webben med 20-30% jämfört med 2012.

    #171433
    Rikard
    Deltagare

    Vi har inte någon julhandel men tappat någon procent mot samma period förra året och det lär tyvärr hålla i sig december ut så som julen ligger i år med nästan inga svarta dagar :(

    #171434
    Parvelito
    Deltagare

    Det är ju i morgonkväll som julhandeln börjar, när alla packat upp sina grejer de fått och skall börja köpa tillbehören till dem.

    #171439
    Jacob B
    Deltagare

    Vår näthandel har ökat 69 % mot förra julen, vilket vi är riktigt nöjda med. Tidvis krävande jul, så jag njuter av rådande lugn och lovar mig själv åter igen att vara ännu mer redo inför nästa jul!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 22 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.