Ehandel.se

Ehandel.se (https://www.ehandel.se/forum/)
-   Köp & Sälj (https://www.ehandel.se/forum/koep-saelj/)
-   -   SÄLJES: Befintlig webshop med dropship leverantör (https://www.ehandel.se/forum/koep-saelj/11357-saeljes-befintlig-webshop-med-dropship-leverantoer.html)

Anneli74 2018-02-17 14:20

SÄLJES: Befintlig webshop med dropship leverantör
 
Säljer/överlåter min befintliga webbutik inkl. dropship leverantör, domännamn och tillhörande produktblogg.

För att driva denna butik krävs inget startkapital, då leverantör skickar direkt till kund. Man kan docka även köpa in och hålla på lager. Webbshopen är för ett känt och inarbetat varumärke från Storbritannien och vänder sig till svenska konsumenter där butiken är ledande, med möjlighet till liscens med ensamrätt på svenska marknaden, men kan utvecklas till övriga Norden.

Webbutiken är nischad inom en speciell typ av temporär, hårförlängning av äkta hår som tillverkas i Storbritannien med eget varumärke. Hårförlängningen är prisbelönt och bärs av kändisar. Det gör ingen skada på det egna håret.

Pga annat företag med annan inriktning har jag inte intresse eller tid som räcker till för att driva och marknadsföra butiken. Den ligger bra till på Google och säljer inte mycket men kontinuerligt genom Google placering.

Har sålt för ca 140 000 kr. Med marknadsföring kan försäljningen öka avsevärt då det är hög efterfrågan på löshår, är en revolutionerande, prisbelönt produkt med relativt låg konkurrens inom just denna typ då det har eget varumärke och mycket potential och utvecklingsmöjligheter.

Produkternas försäljningspris är upptill närmare 2000 kr. Mycket bra dropship förtjänst. Leverantören är stor och pålitlig. Butiken har idag avtal med Svea Webpay.

www.flip-in-hair.se
www.flipinhair.se

Vid intresse, skicka pm.

mimmi 2018-03-07 10:05

Hej!
Är intresserad och undrar om den finns kvar och mer information.


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 05:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger