Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj e-handel med produkter till baby och barn

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #105374
    MiJe
    Deltagare

    e-handelsföretag med två nuvarande ägare säljes.

    Verksamheten innehåller en webbutik som står för den huvudsakliga omsättningen. Omsättningen 2019 var ca 80 procent högre än året innan. Omsättningen 2020 ser ut att vara på väg mot en ökning på 100 procent eller mer (trots coronapandemin). Omsättningan kommer att landa runt 2 milj vid årsskiftet. Lite beroende på hur julhandeln går.

    I sortimentet finns ett flertal stora varumärken som har hög lönsamhet. Flera av dessa märken går inte att få avtal med om man startar från noll.

    Sortimentet är nischat men en ny ägare kan bredda inriktningen utan problem. Varumärket (tillika namnet på webbutiken) är ospecifikt i detta avseende.

    Det finns flera konton på olika sociala medier. Instagramkontot är det mest aktiva med en stabil och ökande följarskara. Även kundbasen är stabil och ökande. Det finns ca 1500 registrerade kunder.

    SEO är välskött och effektivt. Den organiska exponeringen på Google är mycket god med tanke på att företaget är relativt litet.

    Snittordervärdet var strax under 800 kr i oktober. En bra dag har webbutiken 1000-1700 unika besökare.

    Tidigare avtal med PostNord. Nuvarande avtal med DHL. Säljer främst i Sverige men har fraktavtal för hela världen med kunder i t.ex. Sydkorea och Japan. Efterfrågan från Norge är stor.

    Hela sajten finns på svenska och engelska.

    Skicka PM för seriösa frågor och förslag.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.