Plus Forum E-handelsforumet Logistik Unifaun OnlineConnect haveri

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104052
    nmn
    Deltagare

    Verkar som om Unifaun har klantat sig med deras nya utskriftsklient, installerar man denna på en maskin som samtidigt kör OnlineConnect så blir allt en enda röra. Adresslappar skrivs inte ut när de skall och sändningarna registreras 5-10 ggr vardera kunderna blir spammade med en massa aviseringsmail osv. Java tjänstedelen i OnlineConnect ramlar ur och måste startas om ständigt. Felsökning är mer eller mindre omöjligt då det varken finns dokumentation på hur den skall fungera eller källkod tillgängligt. Supporten har naturligtvis ingen aning…

    Att det finns en anledning till att Firefox inte kör java appletar längre verkar inte Unifaun ha förstått! Istället har man lyft ut java härket till ett eget program som man skall starta i bakgrunden för att kunna skriva ut. Hur skulle det vara om Unifaun för en gångs skull gjorde rätt istället och skrotade java helt!

    Håller på att implementera LogTrades lösning istället, mycket modernare och är skriven av folk som verkar veta vad de håller på med, Unifaun kommer förpassas dit de hör hemma – soptunnan!

    #183428
    nmn
    Deltagare

    Då var LogTrade igång funkar än så länge utmärkt, lite mycket inställningar då systemet har väldigt många funktioner mer än att bara skriva ut adresslappar.

    Trevligt att se att det faktiskt finns utvecklare som har tänkt igenom sina produkter och implementerat dem vettigt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.