Grand Shoes berättar om hur Trustpilot hjälpte dem att bygga upp förtroende på nya marknader

Att starta ett eget företag kan vara en lång och utmanande resa, men att expandera till nya marknader kan ibland vara ännu svårare. För att nå framgång i båda projekt behöver du en partner som kan hjälpa dig bygga upp ett onlinerykte och etablera förtroende hos både dina lokala och internationella kunder.

Grand Shoes är en stilorienterad skobutik för män med stora fötter, som lovar trendiga skor och sportskor till alla sina kunder, tillsammans med utmärkt kundservice. Företaget har från ett tidigt skede förstått vikten av att bygga upp ett onlinerykte bland besökare och lojala kunder hemma i Sverige, samt över hela Norden och i Storbritannien. Med sin hängivenhet till kundnöjdhet har de fått ett fantastiskt betyg på 9,8 av 10 från över 1300 omdömen på Trustpilot.

För Grand Shoes är det viktigt att kunna erbjuda sina kunder produkter av högsta kvalitet, samt den bästa kundupplevelsen och kundservicen. Kundfeedback har hjälpt företaget att bygga tillit från start och att snabbt vinna nya kunders förtroende.

I denna video berättar Grand Shoes om varför de valde Trustpilot för att bygga upp sitt rykte i Sverige och utomlands, och hur de använder sig av sina omdömen för att växa och förbättras.

Här är hela deras berättelse av Fredrik Hammarqvist, grundare och VD av Grand Shoes.

 

Läs mer om hur omdömen kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet. Be om en personlig konsultation via formuläret eller ring +46 844 68 31 90.