Inet blev Årets datorbutik för sjunde året i rad

Datorhandlaren Inet gjorde återigen en grand slam och tog hem förstaplatsen i så gott som alla kategorier när det var dags för webbtidningen Sweclockers medlemmar att säga sitt. För sjunde året i rad blev man även framröstad som Årets datorbutik.

Man må ha blivit halvt snuvade på priset som Årets Nätbutik 2014 i Prisjakt tävling, Inet gick ju trots allt inte hem helt lottlösa, men när det var dags för webbtidningen Sweclockers medlemmar att rösta var det åter dags för datorhandlaren att ställa sig högst upp på pallen.

Det innebär att det är sjunde året i rad som datorbutiken blir framröstad som Årets datorbutik av Sweclockers.

Annons

– För oss på Inet är Sweclockers utmärkelse den viktigaste och mest betydelsefulla av alla utmärkelser, den kommer direkt från vår viktigaste kundgrupp spel- och datorentusiaster. Det känns helt magiskt att vi ännu ett år lyckas vinna Prisjakt, Pricerunner och Sweclockers utmärkelser, säger Erik Wickman, vd för Inet.

NetOnNet utmanar

Men inte nog med det, den välkända återförsäljaren gjorde åter en grand slam och tog hem förstaplatsen i kategorierna Bäst service, Bäst sortiment, Bäst leveranstid och Bäst prissättning.

Den enda kategorin man bommade var Årets utmanare, som vanns av NetOnNet, där det för övrigt inte gick att rösta på Inet.

–Vårt mål är att ha bred och djup kunskap om våra produkter, mycket snabba leveranser, tydlig produktinformation på hemsidan och vara tillgängliga med fysiska butiker där kunderna kan få gratis hjälp av våra rådgivare både inför och efter ett köp, säger Erik Wickman.Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!