Om Leverantörsguiden

Leverantörsguiden är ett branschregister över alla företag som levererar tjänster till e-handlare som t ex frakt- och logistikföretag, e-handelsplattformar, betallösningar och olika konsulttjänster inom IT, marknadsföring mm. I Leverantörsguiden kan du läsa dem senaste branschnyheterna som publiceras av våra leverantörer för att hålla dig uppdaterad om senaste nytt.

För e-handlare

Som e-handlare kan du nu söka i Leverantörsguiden bland våra olika branschkategorier för att hitta rätt leverantör som passar just dina behov. Inte bara att allt blir mycket mer tidseffektivt, du har nu även möjligheten att hålla dig uppdaterad på dem senaste branschnyheterna som publiceras av det företaget du är intresserad av.

För leverantörer

Nu har du som leverantör möjligheten att köpa din plats på Leverantörsguiden och nå ut till vår nischade målgrupp, e-handlare.  Få tillgång till en egen företagssida på Ehandel, länka era sociala medier, hemsida och kontaktuppgifter. Uppdatera våra besökare med senaste nytt som händer på just ditt företag, och stå med i en komplett katalog där du bli sökbar för alla Sveriges e-handlare. Ta möjligheten att publicera obegränsat med nyheter och länkar som ger dig effekt på Google!

 

För att gå med i Leverantörsguiden kontakta:

Jennifer
KAM & Product Manager
Mobil: +46 73 532 93 49
Epost: leverantorsguiden@ehandel.se