NetOnNet har en av Sveriges bästa marknadschefer

Tidningen Resumé har utsett NetOnNets marknadschef Jonas Järrenfors till Sveriges bästa marknadschef i kategorin hemelektronik. Nätbutiken NetOnNet som nyligen tog emot pris för sin kampanj "Direkt från lagerhyllan" får nu ytterligare uppmärksamhet kring sin marknadsföring.

Tävlingen "Sveriges bästa marknadschefer" hålls årligen av Resumé och i år var över 100 marknadschefer nominerade i 16 olika branscher. Vinnarna baseras på hur bra företagets varumärke utvecklats under det senaste året.

Annons

I kategorin hemelektronik gick alltså Jonas Järrenfors och NetOnNet ut som vinnare. På pallplats fann man även Elon och MediaMarkt.

Harald Ennen, VD på NetOnNet, är förstås glad över utmärkelsen och kommenterar det hela:

- Vi är naturligtvis mycket stolta att denna fina utmärkelse går till NetOnNet och Jonas Järrenfors. Det är speciellt roligt att kriterierna bygger på kostnadseffektivitet, något som genomsyrar hela vår affärsmodell. Det senaste året har präglats starkt av att hitta nya lösningar för minskade kostnader med ännu högre effektivitet och den här utmärkelsen är ett kvitto på att vi har lyckats, säger Harald Ennen.

 

Källa: Press

Annons