Nu är det åter dags att utse Årets Nätbutiker

Då var det dags igen. Det årliga inslaget där Prisjakts medlemmar utser Årets Nätbutik har åter kickat igång. Det är nu fritt fram att nominera sin favoritbutik och den 2 december utses vinnaren. Inför årets upplaga har det gjorts en del förändringar. Tävlingen har nu bara ett moment - röstningen.

Prisjakt har dragit igång årets tävling ”Årets Nätbutik 2014”, där sajtens besökare röstar fram den butik de gillar bäst. Som vanligt är alla butiker som Prisjakt indexerat, det vill säga alla med minst en produkt i deras listor, med och deltar. Totalt cirka 3 600 e-handlare.
 
Inför årets upplaga har man infört en del förändringar. Tävlingen har nu bara ett moment – röstningen. Alla butiker är därför nominerade till Årets Nätbutik. Varje butik har även indelats i en kategori baserat på sitt sortiment.

– Alla butiker är indelade i kategorier baserade på deras sortiment, men en kontroll i förhållande till inom vilka kategorier som de får besökare till sin butik från Prisjakt. Alla butiker har fått en kategori. Tanken bakom är att de stora inte skall gynnas av att de finns inom alla kategorier utan det ger de mindre en chans, säger Magnus Bengtsson, pressansvarig på Prisjakt.

Annons

Kan följa röstningen

Omröstningen pågår från den 6 november till den 30 november och vinnaren utses den 2 december. Kategorierna i år är ”Årets Nätbutik 2014”, ”Ljud och bild”, ”Datorer och mobilt”, ”Hem, trädgård och vitvaror”, ”Sport och outdoor”, ”Skönhet, hälsa och livsstil”, ”Leksaker, barn och baby”, ”Film, spel och bok” samt ”Bil och garage”.

Huvudutmärkelsen ”Årets Nätbutik 2014” ges till den butik som får flest antal röster totalt sett. Rösta gör du på butikernas butikssidor på Prisjakt. Rösterna samlas sedan på en resultatsida, där de som leder tävlingen visas.

Butiker med ett omdömessnitt på över 9,5/10 och minst 150 omdömen, kommer även att tävla i omröstningen om ”Bästa kundservice”. Nya butiker som har tillkommit efter 15 oktober 2013, och har omdömessnitt på minst 7,5/10 i omdömen, samt minst 10 omdömen, kommer att delta i omröstningen om ”Årets nykomling”.Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!