Nu är det spikat – ut med CDON, in med Qliro

Det har varit på gång ett tag, men nu är det klart. Cdon Group byter namn till Qliro Group. E-handelsbolaget meddelar idag att Bolagsverket registrerat den nya bolagsordning som beslutades vid den extra bolagsstämman i november och namnbytet verkställs över de närmaste dagarna.

I samband med förra årets tredje kvartalsrapport meddelade CDON Group att bolaget ämnade att genomföra en företrädesemission. Något som nyligen tillförde 647 miljoner kronor till e-handelsgruppen.

Man meddelade även att man skulle byta namn till Qliro Group, något som sedan spikades vid den extra bolagsstämman den 21 november 2014. Nu ska all formalia vara avklarad och namnbytet verkställs över de närmaste dagarna.

Annons

Lanserats på bred front

Att man byter namn ska delvis bero på koncernens satsning på den egenutvecklade betaltjänsten Qliro Payment Solution, som nyligen lanserades på bred front i Sverige.

Namnbytet innebär även att bolagets aktier, vilka handlas på NASDAQ Stockholms Mid-cap lista, inom kort byter namn till Qliro Group med symbolen ”QLRO”.

Källa: Press

Annons