Ny tjänst ser till att du slipper sunkiga disktrasor

Prenumerationstjänster inom nischade områden blir allt vanligare. En marknad som tydligen lockar lite extra just nu är disktrasor. I dagarna lanserades ytterligare en svensk prenumerationstjänst som vill se till att sunkiga disktrasor är ett minne blott.

Prenumerationstjänster har blivit på modet de senaste åren. Idag går det att prenumerera på allt från skönhetsprodukter för män och vinprovarlådor till müsli och griffeltavlor. Det går också att få hem lite mer nischade saker som tamponger och rakblad på återkommande basis.

Nyligen poppade det även upp en svensk prenumerationstjänst för disktrasor, Rentrasa.nu. Men man är inte de enda som vill rensa de svenska hemmen på gamla sura disktrasor. Disktrasa.nu är ytterligare en aktör som nyligen gjorde entré på marknaden.

Annons

Läst på i ämnet

Bakom tjänsten ligger AndersIvar AB som sedan tidigare driver nätbutikerna Barahandtag och Kutts, som nyligen bytte namn från Rakathuvud.se.

Målet är att förenkla människors vardagsliv och en gång per månad får prenumeranten tre nya, fräscha disktrasor som kommer rakt hem i postlådan. Betalningen sköts löpande via kort med hjälp av en prenumerationstjänst hos PayPal.

– Vi såg att det fanns en marknad här och tänkte ta den marknaden helt enkelt, jag vet själv hur många gånger man kommer hem från matbutiken och har glömt köpa en nya disktrasa. Efter att ha läst på vad sura gamla disktrasor innehåller så bestämde vi oss att göra något åt saken, säger Emma Nordgren på AndersIvar AB.

 

Källa: Press

Annons