Stockholm får ytterligare ett E-handelsevenemang

Svensk e-handel växer och det gör även antalet e-handelsevent. Nu lanserar SIME och Svensk Distanshandel ”Transact – future of commerce”. Här kommer bland annat ledare från svenska och internationella e-handelsföretag att dela med sig av kunskap, idéer, affärsmöjligheter och internationella trender.

E-handeln fortsätter att växa och allt fler branscher ökar sin försäljning via digitala kanaler, antingen som ett komplement eller substitut för traditionell detaljhandel.

Men även skillnaderna mellan aktörer som kan utnyttja de senaste verktygen och dra nytta av kraften i de nya nätverken, och de aktörer som fastnat i gårdagens affärslogik fortsätter att öka.

Annons

Därför startar SIME, ett av Norra Europas ledande event inom digitala affärer och branschorganisationen Svensk Distanshandel det nya eventet, Transact – future of commerce. Syftet är att lyfta och diskutera e-handelsfrågorna ytterligare.

– På Transact – future of commerce summit har vi ambitionen att öka den svenska handelns konkurrenskraft och vara en magnet för spännande möten, säger Ola Ahlvarsson, grundare och styrelseordförande för SIME.

Sverige måste hänga med

Eventet äger rum den 13 november på Cirkus i Stockholm och deltagare kommer att få ta del av erfarenhetsutbyte mellan ledande e-handelsaktörer från olika branscher, både svenska och internationella.

Förutom det kommer världsledande aktörer inom områden som annonsteknologi, e-handelslösningar, analys, lojalitet och betalningslogistik att dela med sig av trender och kunskap, det kommer även att finnas ett antal inspirerande talare på plats.

– Vår bransch befinner sig i en omvälvande förändring där vi ser att den traditionella handeln digitaliseras, men även hur e-handeln får fler inslag av den traditionella. Det är oerhört viktigt att Sverige hänger med i utvecklingen och det här är ett fantastiskt tillfälle att förstå vad som händer, säger Jonas Ogvall, Svensk Distanshandel.

Källa: Press

Annons