VD:n höll sitt ord – MediaMarkt är nu raderat

"Vårt underbara elektronikuniversum".

Den 1 augusti så kunde vi berätta om det stora bytet från MediaMarkt till Power. Företagets svenska vd Robert van Toor hade en tajt tidsplan och allt skulle i princip vara klart under endast augusti månad, med lite eventuellt överspill i september.

LÄS INTERVJUN: Nu försvinner MediaMarkt – Powers VD: “Största som gjorts på 10 år”

Annons

E-handeln MediaMarkt.se lovade han även att plocka ner, det vill säga peka om till Power.se, men först när butiksomvandlingen var klar.

Det kommer att ske i slutet där för att det är viktigt att ha båda sajterna parallellt en period för att möjliggöra sådana saker som click & collect och andra lösningar också, berättade Robert van Toor i vår intervju.

Vi måste erkänna att vi var lite skeptiska men nu är vi här, den 1 september, och döm om vår förvåning när MediaMarkt.se faktiskt nu tar oss till Power.se. Det innebär också att butiksomvandlingen är klar. De sista butikerna i Jönköping, Stockholm Täby och Uppsala ska under dagen öppnat under helt nytt flagg.

MediaMarkt förvandlas till Power och nu öppnar vi dörren på vid gavel till vårt underbara elektronikuniversum och branschens bästa kundprogram, går det att läsa på Power.se när man försökt ta sig till MediaMarkt.se.

LÄS ÄVEN: Han kliver in som marknadschef på Power: ”Kommer märkas”

Annons