Ved via nätet ska vara en succé

I slutet på förra året lanserades nätbutiken Vedhemma.se som har som mål att förse svenskarna med ved direkt till hemmet. Då e-handlarna bakom butiken bad om tips och råd i vårt forum var det många som ifrågasatte deras priser. Nu rapporterar dock Vedhemma att lanseringen av butiken varit en succé:

– Att försäljningen av ved på nätet skulle vara ett lyckat koncept hade vi inga tvivel om. Men att vi skulle få en sån här start kunde vi bara drömma om. Intresset från vedeldare har varit enormt och antalet beställningar fortsätter att öka i en rasande fart, säger Johan Hörberg, delägare i Vedhemma.se.

Annons

De hade ett ganska blygsamt omsättningsmål på 100 000kr, för 2012, men detta sägs snart vara uppnått efter bara en månad.

– Målomsättningen för hela 2012 var 100.000 kronor, men intresset från vedeldare runt om i landet har visat att vår bedömning varit minst sagt blygsam. Hur det kommer att sluta 2012 återstå att se, vi är bara glada att vi får göra den här resan med ett koncept som vi tror stenhårt på.

De bakom butiken erkänner samtidigt i vårt forum hur de har ett stort jobb framför sig. Vi tror dock att de är på rätt väg då de ska jobba för att förenkla köpprocessen så mycket som möjligt och samtidigt erbjuda guider och information kring vedeldning.

Om inte annat så är det kul när folk försöker sälja allt möjligt på nätet, något som vi stödjer till hundra procent. Ni finner deras nätbutik här.

 

Källa: press

Annons