Addnature-grundare blir nya ägare i ISBJÖRN of Sweden

Blir tredje största ägaren i företaget.

E-handelsprofilerna och de tre grundarna av Addnature - Mathias Hedström, Klas Berggren och Martin Larsson - går in som delägare i kvalitetsvarumärket ISBJÖRN of Sweden och blir därmed den tredje största ägaren i företaget.

ISBJÖRN har de senaste åren satsat stort på sin globala expansion och bland annat börjat sälja kläder på nätet till köpsugna kineser, som enligt företagets VD Maria Frykman Forsman är väldigt fascinerade av den skandinaviska livsstilen.

Annons

"En fantastisk trio"

Nu är hon mer än nöjd med att ha fått in de nya delägarna i bolaget.

- Att den här fantastiska trion går in som delägare och investerar med både sitt engagemang, sin tid och sitt kapital är för oss ett tydligt kvitto på att våra satsningar har lett oss i rätt riktning.

Och trions erfarenhet av e-handelsbranschen tror hon kommer att komma väl till pass.

- Klas, Martin och Mathias kompletterar varandra på ett oerhört bra sätt, vilket också har varit en stor del av deras framgång. De har ett stort kunnande inom sport- och outdoorbranschen liksom av att skapa en stark tillväxt för bolag, inte minst genom e-handel. Vi ser fram emot att tillsammans gå in i en spännande fas av tillväxt och utveckling, säger Maria Frykman Forsberg i ett pressmeddelande.

Styrelseordföranden del av trion

En av herrarna, Mathias Hedström, tillträdde som styrelseordförande i ISBJÖRN för ett år sedan och arbetar därmed redan aktivt i företaget. Han är nu glad över att även få bli delägare.

- Efter att i över tio år ha följt ISBJÖRN of Swedens fina utveckling på nära håll, både som stor kund genom Addnature och det senaste året som styrelseordförande, känns det fantastiskt kul att få möjligheten att bli delägare i bolaget. Maria och Camilla har byggt ett solitt bolag och varumärke som har ett stort förtroende bland svenska familjer och återförsäljare. Jag ser fram emot att tillsammans med dem fortsätta expansionen, i Sverige och globalt, säger Mathias Hedström.

Camilla Schmidt, Sverigechef och Maria Frykman Forsberg, VD

Annons

Annons