Alex & Sigge i unikt samarbete med nätbutiken Stayhard

Barndomsminnen i fokus.

E-handlaren Stayhard meddelar idag att företaget ingått ett samarbete med podcast-duon Alex & Sigge. Det vill säga Alex Schulman och Sigge Eklund. Nätbutiken Stayhard har tillsammans med podcast-duon tagit fram en klädkollektion som fått namnet Barndomsminnen.

- Som en av Sveriges ledande destinationer för manligt mode känns det klockrent att ingå det här samarbetet med Nordens ledande podcast-duo! Med hjälp av Alex & Sigges gamla familjefotografier som ”moodboard-underlag” har vi tillsammans utvecklat plaggen som andas skönt 80-90-tal, vilket modemässigt ligger helt rätt i tiden. Deras personliga story till varje plagg har skapat en minst sagt rolig och annorlunda dynamik i designprocessen, säger Malin Hultqvist Claesson, VD på Stayhard.

Annons

"Väldigt starka bilder av min barndom"

Den personliga storyn ska nu också förmedlas i bland annat sex korta “Instagram-vänliga” videoklipp där Alex & Sigge kommer att berätta historien bakom varje plagg.

- För mig handlar det om nostalgi och minnesbilder. Jag har väldigt starka bilder av min barndom. Allt från smaker till dofter och sådant, men också av specifika klädesplagg, tyger och olika texturer, säger Alex Schulman.

Lanseringen av den nya kollektionen sker exklusivt på Stayhard.se fredagen den 6 april.

Annons