Amazon kryddar Prime Now med lokalt utbud

Amazon breddar sin leveranstjänst Prime Now med lokala butiker. Något som innebär att Manhattans invånare även kan få färskvaror, bakverk eller en gourmetmåltid hemlevererad.

Amazons supersnabba leveranstjänst Prime Now har under våren brett ut sig i tämligen rask takt och finns idag tillgängligt i en handfull städer i USA. Nu är det dags igen fast den här gången är det inte en ny stad som får ta del av entimmesleveranser, utan en redan befintlig som får ett utökat utbud.

Manhattan, New York, var först ut med Prime Now och passande nog är det även här Amazon lägger till lite extra godis. Tidigare har e-handelsjätten endast erbjudit entimmesleveranser på varor som säljs via deras egen sajt, men nu kan kunder även shoppa från lokala butiker på Manhattan via Prime Now-appen och få det hemlevererat.

Annons
Annons

Färska varor

Butikerna det gäller i dagsläget är D’Agostino, Gourmet Garage, och Billy’s Bakery. Exklusiva kedjor som erbjuder måltider och färska livsmedel samt bakverk.

Inom kort kommer man att lägga till ytterligare butiker och restauranger, närmast till hands är den italienska marknadsplatsen Eataly och Westside Market. Det finns även planer på att lägga till lokala butiker i andra städer där Prime Now är tillgängligt.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!