Amazons supersnabba leveranser nu i London

E-handlaren rullar ut sina entimmesleveranser för Prime-medlemmar till utvalda delar av centrala London.

I slutet av 2014 rullade Amazon ut sin supersnabba leveranstjänst och app, Prime Now, på Manhattan. Sedan dess har man utökat med en handfull städer i USA, samt kryddat utbudet. Nu är det dags att expandera entimmesleveranserna utanför USA. Först ut är Storbritannien och ett antal utvalda postnummer i London.

– Miljontals kunder i London kan från och med idag använda Prime Now och shoppa över tiotusen artiklar för leverans inom en timme, säger Christopher North, VD för Amazon UK.

Annons

Ytterligare expansion väntar

Amazon Prime är en populär tjänst med miljontals medlemmar i Storbritannien och dessa kan nu ladda ner appen för att se om, eller när de kan börja använda sig av Prime Now.

Att få sin vara levererad inom en timme efter beställning kostar 6,99 pund, orkar man vänta något längre är det gratis, inom medlemskapet, med leverans samma dag. Leverans sker mellan klockan åtta på morgonen fram till midnatt, sju dagar i vecka.

– Detta är bara början. London är vår första stad i Storbritannien och vi arbetar redan på att göra Prime Now tillgängligt i fler postnummer i London och utanför, säger Christopher North.

Annons