AndersIvar AB går i graven när Anders Karlsson lämnar

Det är inte så allvarligt som det låter. E-handelsbolaget byter namn och får samtidigt en ny VD vid rodret.

För några veckor sedan kunde Ehandel.se berätta att sökmotoroptimeraren Håkan Persson och e-handelsprofilen Anders "AndersIvar" Karlsson ska hjälpa e-handlare att optimera och konvertera med nystartade Oxit.

En satsning som Anders Karlsson kommer att fokusera fullt ut på framöver och i samband med det genomgår e-handelsbolaget AndersIvar AB ett namnbyte. Och förutom att bolaget nu får namnet Barahandtag AB kliver Emma Nordgren in som ny VD.

Annons

– AndersIvar har varit och är ett "nick" som jag använt på nätet under många år och när vi spretade med olika tjänster och butiker i företaget tyckte jag det var lämpligt att använda det namn som de flesta känner till mig genom. Nu när Emma tar över VD-rollen och verksamheten är renodlad så känns det helt rätt att också ha ett företagsnamn som speglar det, säger Anders Karlsson.

Inte lönsamt att bredda

Emma Nordgren är delägare i Barahandtag och är den som huvudsakligen skött den dagliga verksamheten de senaste åren. Det är även hon som kommer att arbeta vidare med att vidareutveckla Barahandtag framöver.

– Barahandtag har under de senaste åren provat att bredda sortimentet men detta har inte varit en lönsam väg att gå dessvärre. Vi fokuserar nu på vårt ursprungssortiment av handtag, belysning och skåpsinredning för kök och badrum och kommer inom kort utöka sortimentet kraftigt inom dessa segment, säger Emma Nordgren.

Annons