Ännu en e-handlare skriver på för fraktuppstickaren

"Glada över att kunna höja ribban".

Fraktleverantören Best Transport gick för någon vecka sedan ut och meddelade att företaget räknade med att nära på dubbla antalet leveranser under december månad - något som också har hänt flera år i rad.

LÄS ÄVEN: Leverantören som lovar senare sista dag för julbeställningar

Annons

Och att det ökar är kanske inte så konstigt - Best Transport knyter nämligen nya avtal på löpande band. Bara under de senaste veckorna har aktörer som Åhléns och Skincity hoppat på företagets hemleveranser, och nu gör modejätten Boozt gemensam sak med sina e-handelskollegor.

LÄS ÄVEN: Skincitys BF-helg: 150 000 besök och 20 000 order

- Samarbetet kommer möjliggöra leverans samma dag och kvällsleveranser till kunder i södra Sverige och Köpenhamn, skriver Boozt i ett pressmeddelande.

Miljoner potentiella kunder

Enligt Boozt innebär avtalet med Best Transport att 3,5 miljoner människor erbjuds hemleverans samma dag och att ytterligare 4 miljoner kan få hemleverans dagen efter att beställningen har lagts.

- Vi arbetar ständigt med att förbättra vår kundupplevelse, speciellt avseende snabbheten i våra leveranser. Vi är väldigt glada över att kunna höja ribban avseende snabbhet i leveranserbjudandet i Norden med detta initiativ, säger Niels Hemmingsen, COO på Boozt, i en kommentar.

Annons