Anton blir VD och Grebban krokar arm med Storm

E-handeln har växt bolaget.

Webbyrån Grebban, som grundades 2005 av Eric Martinsson, tar nu nästa steg på företagets resa. Efter att ha ökat sitt fokus på e-handeln under de senaste åren så har byrån växt ordentligt och består nu av 16 personer i Göteborg och Stockholm.

- Vi har haft en fantastisk tillväxt senaste fem åren där vi gått från att vara ett par personer i ett litet kontor i Skövde till att idag vara 16 personer i Göteborg och Stockholm. Mycket tack vare vårt fokus på e-handel, där vår bakgrund som e-handlare har hjälpt oss mycket i vår förståelse för kundernas behov, säger Eric Martinsson i ett pressmeddelande.

Annons

"Anton får fokusera på ledarskapet"

Eric Martinsson och den välkända e-handelsprofilen Anton Johansson är båda grundare till nätbutiken Headler. Anton Johansson har också varit delaktig i att driva Grebban, men tar nu en mer framstående roll i nästa fas av bolaget. Eric lämnar nämligen över vd-rollen till Anton Johansson. Martinsson kommer istället att bli vice vd och design director.

- När vi nu går in i nästa tillväxtfas är det dags för mig att fokusera på vårt affärsområde design som ligger mig nära med min bakgrund som designer, medan Anton får möjlighet att fokusera på det övergripande ledarskapet, säger Eric Martinsson.

I samband med vd-bytet meddelar bolaget också att man ingår partnerskap med e-handelsplattformen Storm. En plattform som alltså kommer att användas när e-handelsbyrån utvecklar nya lösningar.

"Väldigt glada att välkomna Royal Design"

Nyligen kunde vi avslöja att Royal Design kommer att bli en av de första kunderna i det nya samarbetet mellan Grebban och Storm.

- Vi är väldigt glada över att välkomna Royal Design som ny kund till Grebban. Att vi i detta fall liksom många andra case framöver kommer arbeta med Storm som plattform är ingen slump, vi tycker det är den bästa e-handelsplattformen på marknaden just nu både i tänk och skalbarhet. Vi och Storm har mycket gemensamt i vår filosofi kring teknik, inte minst om headless, best of breed och ett agilt arbetsätt, säger Anton Johansson, ny VD på Grebban.

Annons