Best tar ”samma dag”-leverans till Göteborg och Malmö

Tar sin B2B-tjänst till södra och västra Sverige.

Efter att ha knutit till sig en rad framgångsrika e-handlare - som Skincity, Apotea och nu senast Boozt - kunde vi nyligen berätta att Best Transport skulle börja leverera hem till kundens dörr sju dagar i veckan.

LÄS ÄVEN: Fraktbolag levererar samma dag - alla dagar i veckan

Annons

Nu utökar Best Transport sitt upphämtnings- och leveransområde för tjänsten "Best Paket" till att även omfatta Göteborg och Malmö. Tjänsten, som innebär att paketen hämtas hos avsändaren och lämnas hos mottagaren samma dag, har tidigare endast funnits i Stockholm.

- I Göteborg och Malmö finns en väldig efterfrågan på prisvärda alternativ med stora geografiska täckningsområden och korta leveranstider. Med Best Paket, som dessutom inkluderar generöst tilltagna volymmått, tillmötesgår vi kundernas behov, säger Niklas Knight, VD på Best Transport, i ett pressmeddelande.

"Jobbar aktivt för att utmana branschen"

I Malmöregionen kommer Best Transports nya service att kosta 59 kronor, medan Göteborgarna får betala tio kronor mer. Både upphämtning och leverans kommer att ske mellan klockan 8.00 och 17.00.

- Best Transport befinner sig i en expansionsfas där vi jobbar aktivt för att utmana branschen med marknadsledande lösningar och konkurrenskraftiga priser. Nu blir vi ännu starkare i viktiga delar av Sverige och vi ser fram emot att fortsätta växa i både Malmö och Göteborg, säger Niklas Knight.

FÖRTYDLIGANDE: Best Paket är inte en B2C-tjänst, utan gäller bara B2B. I ett mejl till Ehandel.se skriver Best Transport också att företaget har haft verksamhet i både Göteborg och Malmö sedan tidigare. 

Annons