Blocket lanserar ny popup-sajt för inredning

Blocket Design ska göra det enklare att upptäcka inredningsdetaljer från kända formgivare.

Enligt Blocket själva så är möbler och heminredning en av sajtens största kategorier, med över 90 000 annonser dagligen. Mängden annonser kan göra att det är svårt att hitta det man söker, vilket Blocket nu hoppas förenkla med sin nya sajt blocket-design.se

– Varje dag säljer svenska folket tusentals designklassiker på Blocket. Många bevakar just sin favoritmöbel och väntar på att rätt annons ska dyka upp. Men alla är inte lika kunniga inom design och vet exakt vad de ska leta efter och vissa vill kunna browsa runt och få inspiration. Därför lanserar vi Blocket Design som gör det enklare att upptäcka och köpa kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer från Blocket, säger Cecilia von Krusenstierna, marknadschef på Blocket, i ett pressmeddelande.

Annons

Urval efter sökstatistik

Urvalet av vilka annonser som kommer med på den nya sajten kommer bland annat baseras på besökarnas mest sökta och bevakade varumärken och designers.

Från Blockets sida tror man att sajten kommer vara till stor nytta även för säljarna.

– Blocket Design kommer vara till stor nytta även för säljare. När vi synliggör guldkornen ser vi att handeln blir mer effektiv, då det blir enklare för köparna att hitta till säljarna, säger Cecilia von Krusenstierna.

Idén till den nya sajten kommer från den tidigare satsningen Blocket Mode som företaget lanserade förra hösten och som fortfarande är i bruk.

Annons