CLVR investerar igen – börjar sälja skoprodukter

CLVR Shopping har köpt upp 25 procent av Shoepanda, som driver Skoprodukter.se.

En e-handelsgrupp med företag som alla säljer olika typer av förbrukningsvaror. Det är ambitionen hos CLVR Shopping som i höstas köpte Sortiment.se. Företaget äger också Enkelt.se och E-lampor.se, och i dag meddelar CLVR att bolaget också går in som delägare i Shoepanda AB. Shoepanda driver Skoprodukter.se som säljer förbrukningsvaror relaterade till skor.

- Det är en produktgrupp vi tror på och som matchar vår profil väldigt bra, säger Jesper Nyhlin, VD för CLVR till Ehandel.se.

Annons

Äger 25 procent

Investeringen innebär att CLVR Shopping nu äger 25 procent av Shoepanda, och att CLVR går in med lösningar för bland annat lager och logistik. Samtidigt fortsätter Shoepandas grundare att driva Skoprodukter.se vidare. Enligt Jesper Nyhlin har Skoprodukter gjort en nysatsning under 2016.

Hur stort belopp är investeringen på?

- Vi har sagt att vi inte ska prata för mycket om pengar så det vill jag inte kommentera.

Gör premiär som delägare

I CLVR Shoppings tidigare affärer har företaget köpt upp hela företaget, så det här blir första gången CLVR går in som delägare i ett bolag. Jesper Nyhlin säger sig dock tro på modellen eftersom grundaren då finns kvar i företaget och kan driva det vidare tillsammans med CLVR Shopping.

- Vi för diskussioner på flera håll om eventuella samarbeten. Så vi är inte främmande för att gå in som delägare igen, snarare tvärtom, säger han. 

Annons