Den 1 augusti blir dag ett för Qliro Groups nya VD

På måndag tar Marcus Lindqvist över stafettpinnen efter Paul Fischbein.

Det var i september förra året som Qliro Groups nuvarande VD Paul Fischbein meddelade att han planerade att avgå från sitt uppdrag. Han skulle dock fortsätta tills dess att en ny VD stod redo att ta över skeppet.

I februari utsågs Marcus Lindqvist till ny VD för e-handelskoncernen och nu står det klart att han kommer att tillträda sin tjänst den 1 augusti. Lindqvist kommer närmast från en tjänst som chef för Dustins svenska B2B-verksamhet.

Annons

- Qliro Group och dess dotterbolag har starka varumärken och marknadspositioner och jag ser mycket fram emot att fortsätta utveckla verksamheten, sade Marcus Lindqvist i februari.

Slutar av privata skäl 

Det är ännu inte avslöjat vad Paul Fischbein ska göra när han har lämnat Qliro Group. När han sade upp sig angav han att det var av personliga skäl:

- Jag trivs väldigt bra, men efter tolv år är det dags att göra någonting annat. Det här är ett beslut som är kopplat till mig privat. På ett sätt hade jag kunnat tänka mig att fortsätta, men jag känner att det är dags att ta steget, ladda om och gå vidare.

 

Annons