Dreambad uppfyllde badfantasternas drömmar

Badarnas motsvarighet till Dreamhack bjöd på både sol och bad.

Som Dreamhack, fast för badare. Så beskriver Liza Grevblad, som gjort succé med att sälja badbaljor till vuxna i den egna e-handeln Villbada.seeventet Dreambad som hon anordnade i helgen.

"Det här är helt otroligt" 

För första gången någonsin samlades alltså diverse badfantaster i Landskrona i Skåne, där Grevblad själv är stationerad.

Annons

- Det är helt fantastiskt! Jag hade blivit glad om det hade kommit en person, men det här är ju helt otroligt, säger Liza Grevblad till Ehandel.se, som var på plats för att se händelsen.

Liza Grevblad var mer än nöjd med världshistoriens första Dreambad

"Blir mycket badande framöver"

Tanken med eventet var bland annat att de som själva köpt Lizas numera berömda baljor kunde ta med sig dem för att i gemensam aktion fylla dem med vatten och passa på att ta ett härligt bad. För de som ännu inte har någon balja, fanns det förstås möjlighet att prova en - både med och utan vatten, beroende hur blöt man var beredd att bli.

Några av dem som tog tillfället i akt var Anna Thodén och Annika Malmros.

- Det är superhärligt! Jag har inte haft någon balja ännu, men nu kommer det definitivt att bli mycket badande framöver, sa Anna Thodén, som dagen till ära själv passade på att bli ägare till en av baljorna.

Anna Thodén (till vänster) och Annika Malmros passade på att ta sig ett dopp

Tog med sig e-handeln till strandkajen

Liza Grevblad tog under eventet även tillfället i akt att sälja några badbaljor också i den fysiska världen, vilket många visade sig uppskatta. Snart bildades köer till baljorna som hon ställde upp på strandkajen.

Några som gjorde det var Anders Hansson och Randi Hansen, som också de tog sig ett svalkande dopp dagen till ära.

Annons

- Jag tycker man får bra plats med knäna, det är en härlig känsla, sa Anders Hansson när han testat baljan för första gången.

Anders Hansson gillade baljan efter att ha prövat den för första gången.

Vill ha fler Dreambad

Riktigt fint väder och ett enmansband som spelade livemusik, bjöd eventet också på. För dem som inte hade möjlighet att närvara under lördagen lär det sannolikt bli fler chanser.

- Absolut, det här kommer vi göra om, sa Liza Grevblad glatt och sålde ytterligare några baljor till köande kunder.

Liza Grevblad hälsade alla badare välkomna till Dreambad 2017

Annons