Dustin öppnar konceptbutik på prestigeadress

Dustin tar sitt e-handelskoncept och flyttar in i centrala Stockholm för att hjälpa kunderna hitta rätt kombination av produkter och lösningar.

Den börsnoterade nätjätten Dustin, som främst säljer IT-produkter med tillhörande tjänster till företag och offentlig sektor, tar ett litet kliv ut i den fysiska världen.

I höst öppnar man nämligen en konceptbutik i Stockholm där små- och medelstora företag kan få rådgivning och köpa de produkter, tjänster och lösningar de behöver.

Annons

– Vi låter vårt e-handelskoncept ta steget in i en fysisk lokal, det blir som en förlängning av Dustin Expo men i mindre format. Det här är en chans att uppleva Dustin IRL, många vill träffa våra rådgivare och få hjälp kring både produkter och tjänster innan de fattar sitt köpbeslut, säger Caroline Rudbeck, kommunikationschef Dustin.

Rumskamrat med Klarna

Den nya butiken, Dustin Concept Store, kommer att ligga på Sveavägen 44. Ett nyrenoverat hus som bland annat även inhyser Klarna och Urban Deli. På plats i Dustins lokaler kommer det även att finnas fyra partners, Canon, HP, Microsoft och Samsung.

– Lokalen ligger i ett dynamiskt område som kommer att utvecklas mycket de närmaste åren och det passar Dustin att vara en del i det, säger Caroline Rudbeck.

 

Annons